Arval

Arval is een internationale autoleasemaatschappij met een zeer compleet dienstenpakket. Elke onderneming die auto’s nodig heeft kan hier terecht, van grote internationale bedrijven tot mkb-bedrijven of zzp’ers. Arval neemt alle risico’s en werkzaamheden van wagenparkbeheer uit handen. Daarnaast denken zij graag met je mee over manieren waarop de mobiliteit van de werknemers kan worden vergroot. Het liefst op een zo duurzaam mogelijke manier.

Internationaal netwerk van Arval

Arval werd in 1989 opgericht en is een dochteronderneming van de financiële instelling BNP Paribas. Inmiddels zetten meer dan 5000 werknemers in 28 landen zich dagelijks in om alle klanten de beste service te verlenen. Wereldwijd rijden er op dit moment ruim 940.000 leaseauto’s (november 2015). In landen waar we niet zelf gevestigd zijn, bieden we onze diensten aan via een netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners.

Beste leasemaatschappij van Nederland

Het Nederlandse wagenpark telt ruim 35.000 auto’s. Daarmee is Arval de vierde leasemaatschappij van Nederland. Met 200 medewerkers beheren zij de auto’s van de Nederlandse klanten. Arval heeft met elke klant persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van 500 leaseauto’s. Daarbij zorgen ze voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Alle medewerkers werken zo efficiënt, accuraat en transparant mogelijk met hun klanten samen. Arval is dan ook in 2015 voor de tiende keer op rij uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland.

Website bezoeken