Dealerleasing

Shortlease voor ZZP’ers: een flexibele combinatie

Als ondernemer wilt u risico’s zoveel mogelijk indekken, maar alleen als dat niet ten koste gaat van uw flexibiliteit. Dat werkt ook zo met vervoer: u moet ten allen tijden beschikking hebben tot betrouwbaar vervoer, zonder vast te zitten aan langlopende contracten vol kleine lettertjes. In dat geval is ZZP shortlease zeker iets voor u.

Waarom shortlease voor ZZP’ers?

Shortlease is een flexibele vorm van autolease waarbij de contractduur officieel onder de twaalf maanden ligt. Zonder een langlopend contract ben je een stuk vrijer om de auto te kiezen die op dat moment het beste bij je past! Voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens kun je een shortlease overeenkomst aangaan. Het fijne van deze shortlease is dat de overeenkomst vaak per maand opzegbaar is. Loopt uw ZZP opdracht of project af en heeft u het vervoer niet meer nodig? Dan bent u dus binnen een maand weer van uw auto af.

Kan ik als ZZP’er altijd een shortlease aangaan?

Veel ZZP’ers ondervinden problemen tijdens het zoeken naar de juiste leaseauto. Ze worden bijvoorbeeld afgewezen omdat de leasepartij het risico te groot vindt. Gelukkig is dat niet overal het geval. Neem nou www.dealerleasing.nl, een shortleasepartij met een laagdrempelig acceptatiebeleid voor ZZP’ers en startende ondernemers.

Is ZZP shortlease altijd full-operational?

Bij veel partijen hoeft u zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten tijdens de shortlease overeenkomst. Kosten voor het onderhouden en de afschrijving van de auto zijn vaak al inbegrepen zodat u zich volledig kan richten op uw werkzaamheden. Let ook op de overige services van de leasepartij: krijgt u bijvoorbeeld direct vervangend vervoer aangeboden wanneer de auto aan een onderhoudsbeurt toe is? Dat lijkt misschien een overbodige luxe, maar hierdoor hoeft u geen werkzaamheden mis te lopen. Als u ook actief bent in het buitenland is het verstandig om de voorwaarden voor rijden in het buitenland goed te lezen. Veel shortleasepartijen bieden ook gratis pechhulp aan binnen en buiten Europa, waardoor u nooit stil hoeft te staan!

Direct naar de website van Dealerleasing.