Lease Finance Company

Lease Finance Company (LFC) is onderdeel van Dutch Mobility Company (DMC). LFC is er voor ondernemers. Niet gelieerd aan een financiële organisatie of aan een importeur. Het team achter LFC zijn net zoals u zelf ondernemers. Er zijn op de Nederlandse markt zeer veel intermediairs actief die u allemaal kunnen voorzien van een offerte. Een samenwerking op gebied van lease gaat wat Lease Finance Company betreft verder dan het alleen voorzien van een offerte. Wanneer u als ondernemer gaat samenwerken met de Lease Finance Company heeft u een aantal belangrijke voordelen die basis vormen voor iedere lange termijn samenwerking.

Lease Finance Company is een onafhankelijke B2B specialist en levert fleet-, rent- en lease oplossingen voor B2B partijen in binnen en buitenland. Finance Lease Company brengt vraag en aanbod snel en effectief bij elkaar.
Onze activiteiten zijn gericht op inkoop, verkoop, financiering / lease, advies en beheer en een efficiënte distributie. Lease Finane Company werkt nationaal en internationaal en is merkonafhankelijk.

Lease Finance Company: One stop shopping

De dienstverlening van LFC is altijd gebaseerd op het One Stop Shopping principe in combinatie met kostenreductie, flexibiliteit, eenvoud en gemak.

De vaste pijlers onder onze dienstverlening zijn:

  • One Stop Shopping.
  • Maximale Transparantie.
  • Maximale Flexibiliteit.
  • Maximale Kwaliteit.
  • Lange termijn Partnership.
  • Zeer scherpe condities.

Professioneel wagenparkbeheer:
Lease Finance Company is de enige intermediair op de Nederlandse markt met een professionele back-office ten behoeve van optimaal wagenparkbeheer. Deze wijze van wagenparkbeheer is voor u als ondernemer van zeer groot belang om de kwaliteit te kunnen borgen en een optimale dienstverlening te kunnen garanderen. Lease Finance Company is hiervoor een samenwerking  met fleetkennis gestart. Fleetkennis heeft ruim 40 jaar relevante branche- ervaring en heeft een ruime expertise opgebouwd in het managen van zeer uiteenlopende wagenparken.

Personal Touch:
Veel intermediairs werken louter via online. Wij houden het contact graag persoonlijk. Lease Finance Company gaat altijd voor een lange termijn samenwerking. Deze samenwerking – partnership wordt gemanaged door het team van ondernemers van Lease Finance Company. Iedere klant – Partner heeft een vaste contactpersoon binnen Lease Finance Company. Daarnaast komen wij graag bij u langs. Maar geregeld vinden klanten ook de weg naar ons kantoor in IJsselstein voor overleg. U bent altijd welkom.

Fleetport:
LFC werkt zeer nauw samen met Fleetport op het gebied van dossier- levertijden management en (aflever)logistiek. Fleetport is als enige partij in Nederland in staat om afleverkwaliteit structureel te controleren en te borgen op een door de LFC gewenste wijze.

 

Ons aanbod:

Full Operational Lease:
Operationele lease is er speciaal voor ondernemers die maximaal willen profiteren van de leaseauto mobiliteit zonder eventuele risico’s. Kiest u voor Full Operational Lease, dan kiest u voor een leasevorm waarbij alle kostencomponenten van mobiliteit in het maandelijkse leasetarief zijn opgenomen.

Netto Operationele Lease:
Operationele Lease is een leasevorm waarbij Lease Finance Company alleen de financiering van de mobiliteit verzorgt.

Financial Lease:
Financial Lease is een leasevorm waarbij u als ondernemer de beschikking krijgt over mobiliteit dat nodig is voor een efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering. De liquiditeit van uw onderneming blijft hierbij vrijwel intact.

Prive Lease:
Privé Lease wordt steeds populairder. Lease Finance Company biedt privé lease oplossingen voor bedrijven die naast zakelijk leasen ook privé lease wil gaan aanbieden aan medewerkers die niet beschikken over een lease auto van de zaak hebben of voor bedrijven die een leaseoplossing willen gaan faciliteren voor haar medewerkers die beschikken over een mobiliteitsbudget.

Shortlease:
Als ondernemer kunt u soms onverwachts te maken krijgen met een tijdelijke mobiliteitsuitdaging, bijvoorbeeld in het geval van een nieuwe medewerker of een nieuwe opdracht.

Lease Finance Company website