Strix Lease Service

Strix Lease Service is een merkonafhankelijke en landelijk opererende autoleasemaatschappij. Wij richten ons op Operationele Lease, Verhuur en Short Lease van personenauto’s en lichte bestelwagens. Door onze persoonlijke aanpak stelt Strix Lease Service de klant en de berijder altijd centraal.

Het advies dat wij uitbrengen is maatwerk en afgestemd op de organisatie van de klant. Door een goede analyse van de autoregeling bieden wij een besparing van mobiliteitskosten en tijd. De dienstverlening die wij met onze klanten overeenkomen leggen wij vast in onze ISO-gecertificeerde serviceovereenkomst zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

Innovatief

Met innovatieve en flexibele oplossingen geven wij invulling aan alle mogelijke vragen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Ons innovatieve karakter komt tot uiting in onze producten en diensten zoals:
– Operationele Lease
– Sale en Leaseback
– Kilometer Lease
– Verhuur
– Short Lease
– Elektrisch Leasen.

Strix Lease Service is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en is onderdeel van de Hiltermann Lease Groep. Hiltermann Lease Groep is opgericht in 2004 en is een niet bank gebonden en merkonafhankelijke lease-holding die zich richt op zowel operationele- als financiële lease van personenauto’s en bedrijfswagens, alsmede de financiering van bedrijfsmiddelen. Hiltermann Lease Groep bestaat uit drie gespecialiseerde werkmaatschappijen met elk hun eigen kennis en ervaring. Zo kunnen we een compleet aanbod bieden en tegelijkertijd persoonlijk aandacht en expertise garanderen.

Voor operationele lease en verhuur van personenauto’s en lichte bestelwagens is Strix Lease Service de aangewezen partner. Auto Lease Company richt zich op financiële lease van personen- en bedrijfswagens. Wie op zoek is naar de financiering van bedrijfsmiddelen – van schoonmaakmachines tot landbouwwerktuigen – kan bij The Lease Factory terecht.

Website bezoeken?