Privacy statement

Dit is de Privacy Statement van Leaseprijsvergelijker B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62678337, hierna te noemen: Leaseprijsvergelijker.

Bescherming persoonsgegevens

Leaseprijsvergelijker vindt privacy heel belangrijk. Daarom verwerken wij persoonlijke gegevens die bij het bezoek aan onze website worden ingevoerd conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Door persoonlijke gegevens op onze websites in te voeren, ga je er mee akkoord dat Leaseprijsvergelijker deze gegevens in overeenstemming met deze Privacy Statement gebruikt.

Verwerking van persoonsgegevens

Leaseprijsvergelijker verzamelt alleen persoonsgegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn opgegeven door personen die onze website bezoeken. Deze gegevens worden gebruikt voor de ontwikkeling van producten en diensten en om bezoekers van nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Wanneer je je e-mailadres achterlaat, geef je daarmee toestemming om dit e-mailadres te gebruiken voor verzending van digitale nieuwsbrieven en andere informatie, zoals aanbiedingen, enquêtes, etc. Daarnaast kunnen de persoonsgegevens beschikbaar gesteld worden aan derden, waaronder onder andere de aangesloten leasemaatschappijen. Bij de verwerking van de persoonsgegevens gaan wij uiterst zorgvuldig te werk en gebruiken wij enkel en alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale website en dienstverlening.

Inzage en opvragen

Schriftelijk kun je een overzicht opvragen van de persoonsgegevens. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kan er een verzoek worden ingediend deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen. Ook kun je schriftelijk aangeven geen (commerciële) informatie meer te willen ontvangen over producten en diensten van Leaseprijsvergelijker via privacy@leaseprijsvergelijker.nl).

Andere websites

Op Leaseprijsvergelijker staan links aan naar andere websites. Leaseprijsvergelijker kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met persoonsgegevens. Lees ook daar de privacyverklaring/privacystatement.

Cookies

Tijdens je bezoek aan deze site kunnen cookies op je systeem geplaatst worden. Hiermee kan Leaseprijsvergelijker bezoekgegevens verzamelen en terugkerende bezoekers herkennen. Met behulp van deze gegevens zijn wij in staat de site af te stemmen op je wensen en voorkeuren. Indien je dit niet wilt kun je in je browser “cookies uitschakelen” instellen. Wanneer je de cookies accepteert dan zal deze gedurende vijf jaar in je computer blijven, tenzij je deze tussentijds verwijdert. Het uitschakelen van cookies kan het gebruik van de Leaseprijsvergelijker website en haar diensten beperken.

Disclaimer

Leaseprijsvergelijker doet er alles aan om de getoonde informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Leaseprijsvergelijker is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.

Deze website kan informatie, software, foto’s en andere materialen bevatten die door het auteursrecht, merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan. Deze website kan links naar andere websites bevatten. Over dergelijk gelinkte websites heeft Leaseprijsvergelijker geen zeggenschap en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Copyright

Niets van de website van Leaseprijsvergelijker mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Leaseprijsvergelijker worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Wijzigingen

Leaseprijsvergelijker behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor ons privacybeleid.